Friday, September 26, 2008

Happy Eid ul Fitr

4 comments:

Imeirda said...

Ziela

SELAMAT MENYAMBUT EIDUL FITRI DI RANTAUAN. MAAF ZAHIR BATIN DARI KAMI SEKELUARGA

Imran, Zaida, Iman, Ilham, Irdina

Hope u tak banjirkan Escala Al-Attar hehehe. Hati kena kuat. Jom kita anyam ketupat dari pucuk daun kurma. hehe

domestic engineer said...

Same here. We also hope that u pun tak banjirkan Uptown Mirdiff tu...he he he. Marilah kita bersama-sama menganyam ketupat dari pucuk daun kurma sambil menggentel biskut Arab dan kuih ma'amor. :)

rumahriri said...

Zaida, dah dua tiga kali hantar comment kat sini asik error je ... :P
Selamat Hari Raya, maaf zahira batin dari kami sekeluarga ... mari datang rumah kite, makan ramai ramai, I masak simpel2 je .... tapi kalu makan ramai2 boleh hilang sikit sedih tak balik raya ni kan ... hehehehe ......

domestic engineer said...

Eh eh Ziela la bukan Zaida. Bulan puasa tersasul ke Riri...hi hi hi.

p/s - This is not the 1st time orang confuse nama ktrg berdua ni..he he