Thursday, August 21, 2008

20.8.08 (Wed) - No 3, Jalan Saujana 1/3, Desa Saujana, Sg Merab, Bangi

It's been 2 months and one week since we left our house in BBB. When hubby called last night from Malaysia, he said the house is in good condition, clean and neat (probably neater and less messy than when we stayed there).

Apit and Ain were happily playing with their bicycles in our porch. That was a few months ago.






Husniyyah (our soon-to-be sis-in-law) is staying there now since the house is only 5 minutes drive to Putrajaya where she works. I know it's in Husniyyah's good hands apart from my parents-in-law and my parents' hands too. Thank God at least there's someone to take care of our house.

Ini kawan-kawan Power Rangers Apit kat taska sebelah rumah. Sekarang ahli Power Rangers dah kurang sorang...berhijrah ke Dubai.

Oooohh...I miss my car very much!! This pic was taken 4 months before we sent it back to our kampung Kota, Rembau. I am very sure it too is in very good hands of my father-in-law. Bapak mentuo seyy kalau pasal car maintenance memang tip-top.



p/s - Bagi la Hummer sepuluh bijik sekali pun, I'd still choose my NBK 2111. Whenever my students asked me, "Teacher, when is your D.O.B?" I'd tell them, "You go to my car and you'll find my D.O.B there..." he he he.

4 comments:

Kakak Tiri said...

Apa la kabar Seri Suria ku gamaknya. Okay kot. Kachik tu rajin and Che Shahrel pun rajin buang rumput belakang rumah tu.

I bet lagi kemas dari masa kami dok dulu juga. Sebab kami berdua memang tak buka pintu belakang. Tanah sekangkang Apit pun panggil Paki atau Bangla yang bersihkan. Amin tu bab-bab pegang rumput pegang tanah, dia segan sikit. I pulak pentakot nomo satu. Kot-kot ada spesies meloncat nyuruk kat rumput.

Harap-harap dinding kat rumah bersih lah. Haiii... Cik Yong ni overdramatic particular bab itew. Hehehe.

domestic engineer said...

My hubby pula ada masa rajin buang rumput kat belakang, ada masa rumput tu pun segan ngan dia. So, dia pun tak usik. Datang bapak mentuo skali skalo, habeh dicabut ehh rumput-rumput tu...he he

BOSS said...

Sekali datang rajin...dgn rumpun pandan punya kena cabut habih....

domestic engineer said...

Sampai ati...habis pokok pandan I yang subur tu you cabut. Kalau tak bole gak bawa serumpun tanam kat Dubai.