Sunday, October 19, 2008

Bercanda Di Pasiran Pantai...Al Mamzar Park

Last Friday, we went for a picnic at Al Mamzar Park, Deira. Five families altogether. Since we left Malaysia four months ago, we'd never had a picnic and stepped our feet on a sandy beach. But today, it materialized. Along, Ain and Apit especially were enjoying themselves. Being at this Al Mamzar Beach somehow made them feel closer to their kampung and Atuk Nenek in Port Dickson.


Mommies, Riri, Nor, Jeda, Moi and yours truly, while preparing for the food and drinks, apalagi sok sek, brok brek, brok brek...



While waiting for their fathers to finish their BBQ session at some designated place nearby, the kids wouldn't want to waste time...



The fathers, Imran, Fazil, Norris and my hubby, supervising all the small kids in the water (konon...hi hi hi) while they themselves having a great time swimming in the sea. Ok sangat le tu...so that the mommies could continue with the brok brek session with no disturbance...huh heavennn...hi hi hi. Mahadi couldn't be seen in the pics as he was not really well that day. My hubby and Norris tengah menengok-nengok ikan-ikan kat dalam air tu. Unlike PD beach, the water here is very clear and the beach is very clean and well-maintained.


The makan-makan session...

Nasi lemak, fried meehoon, the BBQed chicken wings, drumsticks, squids and prawns (very delectably unresistable I tell you!! Very well marinated...air tangan Riri Mahadi and Zaida for the chickens). I brought well, what else...my signature dish kek batik marie la plus coleslaw and potato salad air tangan Chef Haza...Nor pula bawa teh tarik...sedaaap...hilang rindu kat teh tarik mamak. Eh lupa nak cakap...kuih koci pun ada.



Adegan-adegan yang ingin anda saksikan : Alaa cute nya Ieam....


Telatah anak-anak...


Gambar-gambar ni semua untuk tatapan Atuk, Nenek, Wan, Tok Wan, mak-mak sedara dan pak-pak sedara kanak-kanak riang ni. Tataplah puas-puas wajah-wajah comel yang dirindui ni...


Atuk-atuk, Nenek, Wan, don't worry ya InsyaAllah we're doing fine here. We miss you so much!!! Nanti balik Rembau, kita mandi kat Pedas Wet World ya Atuk ngan Wan. Kita balik PD, nak mandi kat laut PD lak sambil makan roti canai Motai dengan Atuk Nenek kat pantai Bagan Pinang tu. Nanti la tahun depan ya Atuk-atuk, Nenek dan Wan...

6 comments:

Imeirda said...

"Bercanda di pasiran pantai", I pun mula2 nak tulis tajuk tu, hehehe. Love to see gambar-gambar the children having fun at the beach... mommies and daddies too had great fun kan? a kind of therapy, away from the busy life... so relaxing. Dah sejuk lagi sikit kita pegi lagi yek. Kita ajak auntie Wiz ngan auntie Naza lak.

DaNaSh said...

Waaahhh..what a great coincidence. I went to the beach too on Saturday but the entry tengah terkodek2 nak dipostkan..very tired.

domestic engineer said...

Tu la seronok kan. Jeda, pas ni kita pegi camping lak. Wiz and Naza kalau nak ikut siap sedia la ya ngan tent and segala peralatan.

domestic engineer said...

Eh eh macam plan je kan. Ha cepat Naza, kodek-kodek la apa-apa yang patut tu. Tak sabar nak nengok ni...

Pp said...

amboiii dok tunjuk2 gambar makanan best best ni tak tahan nie.....errmmm......bila agaknya boleh makan udang bakar well done :P
hehehe

domestic engineer said...

Memang best PP. Lebih-lebih lagi udang bakar yang well done tu, dia punya ummpphh memang lebih sebab ada pahit-pahit sikit...hi hi hi. Memang nak ajak PP makan udang bakar well done tu tapi kalau cholestrol level naik lepas ni, tak nak tanggungjawab ya...he he