Monday, December 08, 2008

Eid ul Adha

Pyzam Glitter Text Maker


Happy Eid ul Adha to our beloved parents in Port Dickson and Rembau, our sisters and brothers with families, all relatives and Muslim friends in Malaysia, Dubai and other parts of the world.

p/s - Setakat pukul 1.30 pagi Isnin, lemang Nona telah pun siap direbus, daging dendeng dah siap masak dalam kuali, kari ayam untuk roti jala pun dah ready, kuah soto dah siap masak, kicap cili telah siap di blend dan begedil pun telah siap digentel. Dessert pun tak ketinggalan...puding dadih perisa strawberry hhmmm...So, Atuk-atuk, Nenek, Wan dan semua ahli keluarga, tak perlu risau sebab insyaAllah kitorang kat sini dapat juga menjamah juadah hari raya sama macam kat Malaysia. Errr...rendang negori.....????


Tengahari nanti semua warga Malaysia di New Gold Souk ini akan ber pot-luck jamuan raya bersama-sama di tepi kolam renang at the rooftop of our apartment building. Can't wait... :-)


4 comments:

DaNaSh said...

amboi cik ziela oiii..extravaganza dari kat sini nampak.

domestic engineer said...

Ha ha ha...tu la. Kalau kat Msia rasanya tak lah semeriah ni sambut raya haji tapi kat Dubai ni warga Msia buat open house juga macam raya puasa tau dan banyak juga dapat jemputan open house!

Wait for more updates on this...

Wiz said...

Selamat Hari Raya Ziela. It wasn't much a hari raya for me. I was curling up in period pain and on top of that I had cakes to make. No invitation either from everyone. Was a quiet one for us. I tumpang tgk gambar seronok2 kat Dubai pun jadi la.

domestic engineer said...

Ala siannya I dengar Wiz. Nasib baik I tempek gambar2 beraya haji kat Dubai ni, dapat gak you cuci mata. So, your kids are still in your kampung?